Αποστολή παραγγελιών (χώρα παράδοσης Ελλάδα)
Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη με Γενική Ταχυδρομική προς όλους τους προορισμούς! Για αγορές άνω των 50,00€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής. Αποστολές και παραδόσεις γίνονται καθημερινά προς όλη την Ελλάδα σε δυσπρόσιτους και μη δυσπρόσιτους προορισμούς (χωρίς επιπλέον χρεώσεις για παραδόσεις σε δυσπρόσιτους προορισμούς) και το κόστος μεταφορικών είναι σταθερό στα 3,50€. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση στις 1 με 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον τόπο προορισμού. Σε περίπτωση που επιλέξετε αντικαταβολή θα χρεωθείτε επιπλέον 2€ στο συνολικό κόστος των εξόδων.

Αποστολή παραγγελιών (χώρα παράδοσης Κύπρος)
Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη. Οι αποστολές στην Κύπρο στοιχίζουν 10.0€ ανά δέμα, το οποίο αποστέλλεται με Γενική Ταχυδρομική. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 ημέρες.

Αποστολή παραγγελιών (χώρα παράδοσης Ε.Ε)
Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη. Οι αποστολές στην Ε.Ε στοιχίζουν 14.0€ ανά δέμα, το οποίο αποστέλλεται με Γενική Ταχυδρομική. Ο χρόνος παράδοσης είναι 5-7 ημέρες.

Call Now Button